Dan Žena…

U petak, 7.3. od 20:30h povodom Dana Žena možete pogledati film ‘Ellen MacArthur – The Official Record Braking Story’ o tome kako je legendarna Ellen postavila rekord u solo jedrenju oko Svijeta bez stajanja na maxi trimaranu B&Q uz najavni komentar Marka Kneževića (More magazin). U srijedu, 5.3. od 20:30h možete pogledati dokumentarni film o povjesnoj pobjedi Australaca na America’s Cupu 1983. godine u San Diegu čime su prekinuli najdulji pobjednički niz u povijesti sporta koji je trajao od 1851. godine. U ponedjeljak, 3.3. od 20:30h na tečaju govorimo o pitanjima na ispitu za Voditelja brodice.

 Karnevalsko-rođendanski vikend smo preživjeli, a ped nama je sljedeću subotu Dan Žena…

U petak, 7.3. od 20:30h povodom Dana Žena možete pogledati film Ellen MacArthur – The Official Record Braking Story’ o tome kako je legendarna Ellen postavila rekord u solo jedrenju oko Svijeta bez stajanja na maxi trimaranu B&Q uz najavni komentar Marka Kneževića (More magazin).

U srijedu, 5.3. od 20:30h možete pogledati dokumentarni film o povjesnoj pobjedi Australaca na America’s Cupu 1983. godine u San Diegu čime su prekinuli najdulji pobjednički niz u povijesti sporta koji je trajao od 1851. godine. Trailer pogledajte na YouTubeu.

U ponedjeljak, 3.3. od 20:30h na tečaju govorimo o pitanjima na ispitu za Voditelja brodice. skripta voditelj brodice

ellenmacarthurVidimo se u klubu…

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s