Rođendanski karneval u klubu

Rođendanski karneval
Ovog nema ni u Riu!

Na zagrebačkoj Trešnjevci jučer se mogao osjetiti dašak Ria, jer se u Dobrom Moru dogodio karneval. Ma zapravo, po onoj Oliverovoj ‘Ća će mi Copacabana’ mi smo odlučili da je karneval u Riu za amatere i priredili svoj. I to rođendanski.

Stoga ćemo odmah iskoristiti priliku da našim vjernim članicama Dudi i Tanji, još jednom zaželimo sretan rođendan!

Članovi i svi oni koji se tako osjećaju ni ovaj puta nisu zakazali, jer su gotovo svi došli maskirani. I to u gusare, šeike, imali smo i pripadnike nacionalnih manjina – Rome, bilo je tu kauboja i Indijanaca, za ćudoređe se brinuo fratar, a za zakon i red policajke.

Ugostili smo i crnog Djeda mraza, koji se žalio da još uvijek mora ljudima objašnjavati da postoji i kako je slabo sindikalno organiziran te da zbog krize razmišlja o odlasku u mirovinu. Imali smo čast i zadovoljstvo primiti i visoku delegaciju iz dalekog Japana.

Bilo je tu i vještica, crvenkapica, plesačica, a naša Maja je, pogađate, bila pčelica. Za divno čudo, nije bilo niti jednog jedinog mornara, ali za to nam maske nisu potrebne. Doduše bio je jedan skiper, u rozom.

Kao i obično, fino se papalo i još bolje pilo. Da vas dalje ne gnjavimo, a i jer su nam slova još uvijek mutna, pogledajte kako je sve to bilo u galeriji i videu.

P.S. Za zainteresirane za članstvo u klubu – da, mi zaista i jedrimo, ponekad.

Piše: Tomislav Bradić, Sailosophy

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s