Skiperi

 

Osim što se u klubu družimo i dobro zabavljamo, neki članovi se jedrenjem bave i profesionalno te ih možete angažirati za neko od svojih budućih jedrenja, ili preporučiti prijateljima. Predstavljamo vam skipere kluba :)


Saša Fegić

Saša Fegić

Osnivač kluba, skiper i instruktor jedrenja. Pod jedrima živi već gotovo četvrt stoljeća. Predavač klupske škole jedrenja. Ponosni vlasnik slavne jedrilice HIR 3koju planira ponovno povesti na put oko svijeta. Osim toga, Saša je i bloger, urednik portala iJedrenje, komentator Sportske televizije, ali prije svega nepopravljivi entuzijast. Tečno govori engleski i talijanski. Možete ga kontaktirati na jk.dobromore@gmail.com, ili na 098  389 482.


Elvis Acko

Elvis Acko

Predsjednik kluba i kineziolog s desetgodišnjim skiperskim iskustvom. Ako u klubu nešto treba napraviti, samo se obratite Elvisu. Istinski zaljubljenik u more i jedrenje. Sudjelovao je na mnogim prestižnim regatama. Kao dugogodišnji sportaš, obučen za organiziranje team buildinga, raznih sportskih događanja te provođenje edukacija. Govori njemački i engleski jezik. Možete ga kontaktirati na jk.dobromore@gmail.com.


 

Saša Kurtanjek

unnamedSaša je skiper i trener jedrenja sa završenim Kineziološkim fakultetom (smjer jedrenje). Ima položen ispit za voditelja brodice C kategorije. Tečno govorim engleski jezik te učim njemački jezik. Uvijek voli upoznati nove ljude i čuti njihove priče te posjetiti nova mjesta, tako da je stalno u potrazi za novim znanjima i iskustvima.

 


Vedran Rožić

Vedran RožićVedran je urednik u magazinu More i ima najbolji posao na svijetu – testiranje plovila, a piše i reportaže s nautičkih sajmova. Jadran poznaje kao svoj džep. Ima i Yacht Master A (100 BT) licencu. Inženjer je nautičkog turizma i diplomirani ekonomist u pomorstvu. Vlasnik je male jedrilice Mama. Tečno govori engleski, dosta dobro talijanski, a služi se i njemačkim. Možete ga kontaktirati na rozic.vedran@gmail.com.


Tomislav Petrlić

Tomislav PetrlićTomislav je iskusan jedriličar koji je kao predstavnik kluba sudjelovao na brojnim regatama. Ima položen ispit za voditelja brodice C kategorije. Odlično govori engleski, a razumije i talijanski i njemački. Komunikativan je i odgovoran, a kada ne jedri, surfa, pliva, rola i igra nogomet. Voli putovati, a svira i gitaru. Možete ga kontaktirati na tpetrlic@gmail.com, ili na 091 2344 348.


Ivan Tadić

Ivan TadićJedrenjem se bavi tri godine. Nisu mu strani ni ostali ‘outdoor’ sportovi i aktivnosti jer trenutno radi u sportskom centru kao instruktor penjanja. Osim toga, bavi se i planinarenjem i biciklizmom. Komunikativan je, pedantan i željan novih vještina i znanja. Aktivno se služi engleskim jezikom. Možete ga kontaktirati na ivan.tadic.zg@gmail.com.

 


Tomislav Bradić

Tomislav Bradić

Tomislav je skiper i instruktor jedrenja u školi jedrenja ANA. Jedrenjem se intenzivno bavi tri godine i ima položen ispit za voditelja brodice C kategorije. U klubu je zadužen za promociju i web stranice. Novinar po struci, a jedriličar po izboru. No, bez pisanja ne može pa je pokrenuo blog o jedrenju – Sailosophy. Tečno govori engleski jezik. Kontaktirati ga možete na tomislav@sailosophy.com ili na 091 7283 652.


Janko Ivaniš

Janko IvanišJanko jedri već 15 godina i ima Yacht Master A (100 BT) licencu. Vanjski je suradnik Nautičkog centra u Zagrebu za jedrenje i tečajeve za voditelja brodice B i C kategorije. Osim što je skiper, Janko je i turistički vodič po Jadranskim znamenitostima. Odlično govori engleski, a služi se španjolskim, talijanskim i njemačkim. Piše i blog za Sailing Europe. Možete ga kontaktirati na jankoivanis@gmail.com, ili na 098 351 757.


Zlatko Vodanović

zlatko-vodanovic

Jedan od najiskusnijih skipera koji je osim Mediterana plovio i uz obale Engleske i Francuske. Ima RYA Yachtmaster Ocean licencu te je ovlašteni RYA Yachtmaster instruktor. Oni koji su bili na ISAF Offshore Personal Safety tečaju također ga znaju kao jednog od instruktora. Zlatko tečno govori engleski, talijanski i francuski, a služi se i osnovama ruskog. Možete ga kontaktirati na zlatko.vodanovic@gmail.com ili na 091 2345 068.


Josip Gorišek

Josip GorišekJosip je mlada nada koja još nema velikog jedriličarskog iskustva, ali ima položen ispit za voditelja brodice C kategorije. Inženjer je zrakoplovnog inženjerstva pa mu fizika jedrenja nije strana. Osim što jedri, bavi se planinarenjem, penjanjem, borilačkim sportovima i kajakarenjem. Odlično govori engleski, razumije talijanski, a uči i ruski. Možete ga kontaktirati na jgorisek91@gmail.com ili na 092 286 9108.


Dalibor Jurković

18470789_10211570668315384_853497353_nArhitekt i skiper s položenim ispitom za voditelja brodice C kategorije višedesetljetnog iskustva, a zastupam hedonistički pristup plovidbi. Zahvaljujući ručnom GPS-u, zadnjih deset godina plovidbe mogu dokumentirati. Njemački i engleski govorim tečno, snalazim se na francuskom i talijanskom. Dostupan na dalibor.jurkovic1@zg.htnet.hr ili 098 906 5951.


Andrej Gricar

ag

Vedar, nasmijan i uvijek dobro raspoložen, Andrej je skiper s višegodišnjim iskustvom uvijek spreman za gurmanske đite. Ima Yachtmaster, STCW 95/10 i PADI licencu. Govori tečno engleski i služi se njemačkim, a možete ga kontaktirani na mail andrej7777gricar@gmail.com ili mob. 098 9573 683.

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s