Skiperi

Osim što se u klubu družimo i dobro zabavljamo, neki članovi se jedrenjem bave i profesionalno te ih možete angažirati za neko od svojih budućih jedrenja ili preporučiti prijateljima. Predstavljamo vam skipere našeg kluba :)


Saša Fegić

Saša Fegić

Osnivač kluba, skiper i instruktor jedrenja. Pod jedrima živi već gotovo četvrt stoljeća. Predavač klupske škole jedrenja. Ponosni je vlasnik slavne jedrilice HIR 3 s kojom upravo plovi oko svijeta, u ekspediciji “HIR 3 preko 3 OCEANA”. Osim toga, Saša je i bloger, urednik portala iJedrenje, komentator Sportske televizije, ali prije svega nepopravljivi entuzijast. Tečno govori engleski i talijanski. Možete ga kontaktirati na jk.dobromore@gmail.com ili na 098  389 482, po povratku s ekspedicije.


Elvis Ačko

Predsjednik kluba i kineziolog s desetgodišnjim skiperskim iskustvom. Ako u klubu nešto treba napraviti, samo se obratite Elvisu. Istinski zaljubljenik u more i jedrenje. Sudjelovao je na mnogim prestižnim regatama. Kao dugogodišnji sportaš, obučen za organiziranje team buildinga, raznih sportskih događanja te provođenje edukacija. Govori njemački i engleski jezik. Možete ga kontaktirati na jk.dobromore@gmail.com.


Andrej Gričar

Vedar, nasmijan i uvijek dobro raspoložen, Andrej je skiper s višegodišnjim iskustvom uvijek spreman za gurmanske đite. Ima Yachtmaster, STCW 95/10 i PADI licencu. Govori tečno engleski i služi se njemačkim, a možete ga kontaktirani na mail andrej7777gricar@gmail.com ili mob 098 9573 683.


Saša Stanković

Iskusan skiper i iskusan predavač. Analitičar po struci, svemu pristupa sustavno i temeljito, pa je jedrenje s njim isplanirano do najsitnijih detalja i ništa nije prepušteno slučaju. Obožava pričati o moru i jedrenju, pa je idealan za predavača na našim tečajevima.


Tomislav Bradić

Tomislav Bradić

Tomislav je skiper i instruktor jedrenja u školi jedrenja ANA. Jedrenjem se intenzivno bavi tri godine i ima položen ispit za voditelja brodice C kategorije. U klubu je zadužen za promociju i web stranice. Novinar po struci, a jedriličar po izboru. No, bez pisanja ne može pa je pokrenuo blog o jedrenju – Sailosophy. Tečno govori engleski jezik. Kontaktirati ga možete na tomislav@sailosophy.com ili na 091 7283 652.


Saša Kurtanjek

unnamed

Saša je skiper i trener jedrenja sa završenim Kineziološkim fakultetom (smjer jedrenje). Ima položen ispit za voditelja brodice C kategorije. Tečno govorim engleski jezik te učim njemački jezik. Uvijek voli upoznati nove ljude i čuti njihove priče te posjetiti nova mjesta, tako da je stalno u potrazi za novim znanjima i iskustvima.


Vedran Rožić

Vedran Rožić

Vedran je urednik u magazinu More i ima najbolji posao na svijetu – testiranje plovila, a piše i reportaže s nautičkih sajmova. Jadran poznaje kao svoj džep. Ima i Yacht Master A (100 BT) licencu. Inženjer je nautičkog turizma i diplomirani ekonomist u pomorstvu. Vlasnik je male jedrilice Mama. Tečno govori engleski, dosta dobro talijanski, a služi se i njemačkim. Možete ga kontaktirati na rozic.vedran@gmail.com.


Janko Ivaniš

Janko Ivaniš

Janko jedri već 15 godina i ima Yacht Master A (100 BT) licencu. Vanjski je suradnik Nautičkog centra u Zagrebu za jedrenje i tečajeve za voditelja brodice B i C kategorije. Osim što je skiper, Janko je i turistički vodič po Jadranskim znamenitostima. Odlično govori engleski, a služi se španjolskim, talijanskim i njemačkim. Piše i blog za Sailing Europe. Možete ga kontaktirati na jankoivanis@gmail.com, ili na 098 351 757.


Saša Horvat

Saša je skiper i veliki zaljubljenik u jedrenje i more. Jedrenjem se bavi desetak godina, osim na jedrilicama jedrio je na sportskim katamaranima, te se bavi windsurfingom. Ima licencu Yachtmaster A, komunikativan je i odgovoran, te tečno govori engleski i uči njemački jezik. Možete ga kontaktirati na sasahorvat77@gmail.com ili na 091 5955 448.


Zlatko Vodanović

zlatko-vodanovic

Jedan od najiskusnijih skipera koji je osim Mediterana plovio i uz obale Engleske i Francuske. Ima RYA Yachtmaster Ocean licencu te je ovlašteni RYA Yachtmaster instruktor. Oni koji su bili na ISAF Offshore Personal Safety tečaju također ga znaju kao jednog od instruktora. Zlatko tečno govori engleski, talijanski i francuski, a služi se i osnovama ruskog. Možete ga kontaktirati na zlatko.vodanovic@gmail.com ili na 091 2345 068.


Josip Gorišek

Josip Gorišek

Josip je mlada nada koja još nema velikog jedriličarskog iskustva, ali ima položen ispit za voditelja brodice C kategorije. Inženjer je zrakoplovnog inženjerstva pa mu fizika jedrenja nije strana. Osim što jedri, bavi se planinarenjem, penjanjem, borilačkim sportovima i kajakarenjem. Odlično govori engleski, razumije talijanski, a uči i ruski. Možete ga kontaktirati na jgorisek91@gmail.com ili na 092 286 9108.


Ivan Tadić

Ivan Tadić

Jedrenjem se bavi šest godina. Nisu mu strani ni ostali ‘outdoor’ sportovi i aktivnosti jer trenutno radi u sportskom centru kao instruktor penjanja. Osim toga, bavi se i planinarenjem i biciklizmom. Komunikativan je, pedantan i željan novih vještina i znanja. Aktivno se služi engleskim jezikom. Možete ga kontaktirati na ivan.tadic.zg@gmail.com.


Tomislav Petrlić

Tomislav Petrlić

Tomislav je iskusan jedriličar koji je kao predstavnik kluba sudjelovao na brojnim regatama. Ima položen ispit za voditelja brodice C kategorije. Odlično govori engleski, a razumije i talijanski i njemački. Komunikativan je i odgovoran, a kada ne jedri, surfa, pliva, rola i igra nogomet. Voli putovati, a svira i gitaru. Možete ga kontaktirati na tpetrlic@gmail.comili na 091 2344 348.


2 misli o “Skiperi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s