Nova godina za nove avanture!

U SF filmovima iz 80ih i 90ih godina 2020. je bila pojam za daleku budućnost, nešto nezamislivo daleko… E pa, dočekali smo i to! Neki su u tu “daleku budućnost” uplovili s 30 čv vjetra u krmu (HIR 3), a neki su sezonu jedrenja otvorili nešto ležernijim jedrenjem uz otoke srednjeg Jadrana (S/Y Hogar). Kako god, jedriti se mora i spremni smo za nove avanture u 2020.!

U JK Dobro more pred nama je dinamična sezona. Uz redovna druženja srijedom pripremamo vam i nekoliko zanimljivih predavanja, tečajeve za voditelja brodice B kategorije, te proljetne tečajeve jedrenja za početnike i napredne (navigacijski, skiperski). Uz to, naravno, polako planiramo i sudjelovanje na regatama, pa je sad dobar trenutak da se uključite i prijavite. Popis najzanimljivijih regata HJS za 2020. nalazi se na oglasnoj ploči kluba, a tamo će biti oglašene i informacije o organiziranim odlascima na regate.

Članarina za 2020. iznosi 300 kn, a za postojeće članove koji članstvo u klubu produlje do 31. siječnja vrijedi stara cijena članarine od 200 kn. Učlaniti se možete u klubu ili online.

Uz članarinu možete zatražiti i verifikaciju HJS, a do 31. siječnja cijena verifikacije je 55 kn, nakon toga je 80 kn.

Od ovog tjedna opet otvaramo klub za druženja, pa navratite u Rihtmanovu 2 u srijedu, 15. siječnja 2020. od 20 sati.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s