20. Fiumanka

U klubu imamo inicijativu da sudjelujemo na jubilarnoj dvadesetoj regati FIUMANKA, koja se održava od 06. do 09. lipnja 2019. u Riječkom zaljevu, pri čemu je glavna regata u subotu, 08. lipnja 2019.

Fiumanka ima ambiciju postati naša Barcolana, odnosno najveća hrvatska regata, a jubilarno izdanje je dobra prilika da to i ostvari.

Broj članova posade još nije konačan, pa molimo sve zainteresirane da se jave, kako bismo se organizirali. Moguće je sudjelovati na dva načina:

  • 3 dana (petak-nedjelja): transfer broda iz polazne luke (Punat ili Kraljevica) do Rijeke, regata Fiumanka, transfer broda u polaznu luku
  • 1 dan (subota): dolazak u Rijeku, sudjelovanje u regati Fiumanka te na zabavi, povratak iz Rijeke (eventualno mogućnost spavanja na brodu do nedjelje ujutro)

Kontakt: RENATA HUSAK, renata.mojmail@gmail.com, 095 880 2225

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje na Fiumanki, javite se Renati najkasnije do petka, 31. svibnja, kako bi se definirali svi parametri i potvrdili troškovi do ponedjeljka, 03. lipnja. Više informacija, naravno, možete dobiti u četvrtak u klubu. :)

Jedna misao o “20. Fiumanka

Komentiraj