Nazdravimo PROPELERU!

I ovog tjedna družimo se u četvrtak u Dobrom moru, te nazdravljamo nagradi posade broda MANGO!

 Na netom održanoj 10. Gladuši, na kojoj je sudjelovalo rekordnih 81 brodova, sve naše posade uspješno su završile regatu i unatoč orkanskoj bonaci nije bilo odustajanja (BRAVO!), a posada broda MANGO za klub je osvojila i najatraktivniju nagradu regate: PROPELER za “najtrišćaniju posadu”! Svaka nagrada zaslužuje da joj se nazdravi, a više o žestokoj borbi baš za tu nagradu saznajte od skipera i članova posade… :)

Posljednje u nizu predavanja pripremnog tečaja za voditelja brodice B kategorije održava se od 18:00 – 19:30, a redovno druženje u klubu nastavlja se od 20:00 h.

U toku su proljetni tečajevi jedrenja u NAS Sailing Centru Punat. Za navigacijski tečaj u terminu 12.-14.04. ima još nekoliko mjesta, pa ukoliko ste zainteresirani, javite se Marku (098 1866 798) ili Marini (091 528 5659) ASAP. 

Zbog velikog interesa za skiperski tečaj dodali smo još jedan termin, 10.-12. 05. pa ukoliko ste htjeli uvježbati manevre prije sezone, ovo je zbilja zadnja prilika i to po iznimno povoljnoj cijeni!

Vidimo se u četvrtak u klubu Dobro more!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s