Gladni jedrenja!

S prvim naznakama proljeća svi smo u mislima već na jedrilici i na nekoj od regata! Da nam vrijeme do prvih regata prođe brže, u veljači organiziramo:

  • 20. veljače – predavanje “SHAREDREAMS – jedrima oko svijeta”, g. LEO LEMEŠIĆ
  • 20.-24. veljače – promocija kluba Dobro more na sajmu NAUTIKA, u suradnji s Macrocruise.com 

Prva regata kojom tradicionalno otvaramo sezonu, Gladuša u Salima, ove godine održava se 06. travnja. Za Gladušu smo posadom napunili već 2 broda, a u najavi imamo još 3 jedrilice koje čekaju svoju posadu… Detaljnije informacije o brodovima i skiperima potražite na oglasnoj ploči Kluba i na našim web stranicama.

Za one koji se žele pripremiti za sezonu jedrenja i regatavanja,  NAS Sailing Centar Punat u suradnji s JK Dobro more za članove organizira proljetne tečajeve jedrenja, u izvanrednim terminima i po iznimno povoljnim cijenama (svaki tečaj je samo 950 kn!)

Pripremate li se za polaganje ispita za voditelja brodice, ponovite gradivo i uvježbajte rad na kartama na Pripremnom tečaju za voditelja brodice (B & C kategorije) koji će se održavati u Klubu tijekom ožujka i svibnja.

Detalje o svim tečajevima potražite četvrtkom u klubu Dobro more ili na našim web stranicama.


A da ne bismo pregladnili do Gladuše, ovaj tjedan opet grickamo domaće čvarke (i ostale delicije koji se zateknu u Klubu), u četvrtak 14. veljače od 20:00.  Valentinovo?! Nikad čuli… 

Vidimo se u Klubu!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s