35% popusta na PLB za članove kluba

Promocija PLB 2017 – jedrimo sigurno – pogodnosti za članove!

 

Što Ivica Kostelić,  Šime Stipaničev i Darija Bostjančić imaju zajedničko? Svo troje su izuzetni sportaši, no ne mislimo na to. Svo troje koriste Fast Find PLB lokator! Radi se o malom uređaju koji je spasio više od 50.000 ljudi na moru, kopnu i zraku, ekvatoru i polovima, a spasio bi brže i sve one ljetne planinare koji se u japankama penju na Biokovo…

Jednom aktiviran, kroz nekoliko trenutaka počinje emitirati poziv u pomoć na 406 MHz Cospas-Sarsat frekvenciji koja se neprestano nadgleda diljem svijeta. Specifičnost 406 MHz signala je da u sebi sadrži 15-oznamenkasti ID kod koji službama za traganje i spašavanje pruža sve nužne informacije o unesrećenoj osobi kao i točnu lokaciju odakle je upućen poziv u pomoć. Prednost ovog načina komunikacije nad bilo kojim drugim je što Cospas-Sarsat satelitski sustav nadzire cijelu Zemlju te ne postoji ni najmanja mogućnost da poziv upućen s PLB uređaja prođe neopaženo.

uscg_fastfindplb

Nema održavanja, nema punjenja, nema pretplate!

Tvrtka Crocon ovom promocijom promovira sigurnost u rekreaciji te članovima JK DOBRO MORE odobrava 35% popusta na kupnju, a sve informacije o McMurdo Fast Find PLB lokatoru možete pronaći na službenoj stranici: fastfindplb-adriatic.eu.

Prilikom narudžbe, samo je potrebno navesti članski broj u JK Dobro More i ostvariti ćete popust od 35% na kupnju!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s