Traži se vez za Sinišu Glogoškog…

Naš dragi prijatelj, avanturist, svjetski putnik i jedriličar, Siniša Glogoški traži vez za svoju barku, pa pozivamo sve koji mogu pomoći da se jave…

Naš dragi prijatelj, avanturist, svjetski putnik i jedriličar, Siniša Glogoški traži vez za svoju barku, pa pozivamo sve koji mogu pomoći da se jave… Mail: s.glogoski@gmail.com ili mob. 095 848 3905.

13692863_868742026594318_8369021494362980777_o

Dragi moji,
Nakon teške zimske plovidbe obalom Afrike do Gibraltara i užarenog ljetnog povratka preko Baleara, Sardinije i Sicilije, prošlo ljeto dojedrio sam natrag u Jadran. Cijelu godinu jedrilica je bila na prilično loše zaštićenom lukobranu jednog malog mjesta na jugu hrvatske. Ove godine, situacija se mijenja i više ne mogu ostati na tom mjestu i tražim vez.

Idealno bi bilo da postoji osoba koja podjednako voli more, sunce, vjetar, jedrenje, skrivene uvale, zvijezde i plankton koja možda ima vez ili poznaje nekoga tko ima vez, da se dogovorimo za zajedničko korištenje jedrilice u zamjenu za zaštićen vez. Također bi bilo dobro da nije na krajnjem jugu već što sjevernije jer nema smisla da se zbog tolike udaljenosti jedrilica većinu godine ne koristi. Ukoliko nemate iskustva, svakako vas mogu naučiti jedriti i pokazati vam sve oko te moje blesave jedrilice. Možemo dogovoriti i da vas i vaše društvo kao skiper vodim na neku turu. Ukoliko imate iskustva, možete slobodno sami jedriti, meni bi to zapravo bilo jako drago. Siguran sam da se sve možemo dogovoriti i nešto iskombinirati na obostrano zadovoljstvo, samo da se pojavi neka mogućnost da što prije nađem vez.

Jedrilica je dugačka 7.9m, široka 2.5.m, gaz je 1.5m, a jarbol visine 10m.

Znam da puno tražim, ali ako možete pomagajte, šerajte, što god, samo da uskoro nađem neko rješenje! Evo i jedna fotka i treći od jedina tri fantastična vica koja znam, hvala :)

Mail: s.glogoski@gmail.com ili mob. 095 848 3905.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s