Idemo na Burtižanje u Punat!

Naš partner, NAS Sailing Center poziva sve članove jedriličarskog kluba Dobro More na jedrenje 14.5.2016. u Puntu na otoku Krku! Svi članovi imaju priliku zajedriti u subotu po promotivnoj cijeni od 150 kn po osobi na jedrilicama NAS Sailing Centra: Elan 19, Elan 210 i H22, a povoljno se može i prespavati.

Naš partner, NAS Sailing Center poziva sve članove jedriličarskog kluba DOBRO MORE na jedrenje 14.5.2016. u Puntu na otoku Krku! Naši članovi imaju priliku zajedriti u subotu po promotivnoj cijeni od 150 kn po osobi na jedrilicama NAS Sailing Centra: Elan 19, Elan 210 i H22, a povoljno se može i prespavati…

Informacije i prijave: jk.dobromore@gmail.com (broj mjesta je ograničen, pa ko prvi…:)

IMG_1717

Burtižanje 2016. je okupljanje zaljubljenika u more i brodice na jedra i vesla u neformalnom druženju kroz program koji revitalizira pomorsku i primorsku baštinu. Posebnost ovog projekta je program koji sadržava promo jedrenje i veslanja, izložbe, predavanja, radionice, gastro, kulturu ali na način da posjetioci imaju mogućnost aktivnog sudjelovanja (zajedre, sudjeluju u radionicama, edukaciji, degustacijama, sportskim igrama).

PROGRAM:

13.5.2016.

20:00 – Predavanje Vojana Lukatele o oplovljavanju svijeta svojom jedrilicom »Amica« – Jedini hrvat koji je oplovijo rt Dobre nade, rt Leeuwin i rt Horn te obišao sve oceane, zahtjevnijom, istočnom rutom.

14.5.2016.

Otvorena vrata Udruge »Sjeverni Jadran«

Fotografski natječaj »Burtižanje 2016« – najbolje tri fotografije dobivaju vrijedne nagrade – mogućnost korištenja m/b »Team2« i barkarijola za foto safari i ostale gledatelje

10:00 – Okupljanje tradicionalnih brodica – stezalište u Puntu

11:00 – Revijalno jedrenje i veslanje tredicionalnih brodica u spomen na prvu regatu održanu u Puntarskoj dragi 1927 godine.

Ruta: Punćale – prolaz između Mikula i Košljuna – obilazak Košljuna – bova na Dunatu – Punćale

14:00 – 17:00 – Promotivno jedrenje na tradicionalnim brodicama za sve zainteresirane – Stezalište u Puntu

19:00 – Večera za sudionike

20:00 – Turnir u boćanju – Šumica

Informacije i prijave: jk.dobromore@gmail.com

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s