Zaronite s nama!

U petak, 29.1.2016. u 20:00h instruklori ronilačkog kluba Geronimo održati će uvodno predavanje i pokazati nam opremu kod nas u klubu, a u subotu i nedjelju, 30. i 31.1.2016. moći ćete zaroniti na bazenu…

Jedinstvena prilika za članove jedriličarskog kluba DOBRO MORE koji imaju želju zaroniti u veliko plavetnilo… Ronilački klub GERONIMO nudi vam probno ronjenje!

geronimo1

U petak, 29.1.2016. u 20:00h instruklori ronilačkog kluba GERONIMO održati će uvodno predavanje i pokazati nam opremu kod nas u klubu, a u subotu i nedjelju, 30. i 31.1.2016. moći ćete zaroniti na zimskom plivalištu Mladost u Daničićevoj. Cijena za probno ronjenje je 100 kn da se pokriju troškovi zakupa traka na bazenu, a tko se nakon toga odluči na tečaj, dobiti će poseban popust i tih 100 kn će se odbiti od ukupne cijene tečaja.

josephine-a-quitte-le-grand-bleu

Molimo sve članove kluba (koji su platili članarinu za 2016. godinu) zainteresirane za ronjenje da popune online formular za prijavu kako bi vam mogli osigurati svu potrebnu opremu u vašoj veličini na ovom linku: http://goo.gl/forms/3lxoTYbA1hMaksimalan broj polaznika je 16, pa ko prvi…:)

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s