Mala škola brodogradnje i put oko Svijeta

U srijedu, 11.2. od 20h u klubu ćemo imati predstavljanje jedinstvenog projekta ‘Mala škola brodogradnje’, a u petak, 13.2. od 20h predavanje će održati Ivo Orlić koji je oplovio Svijet na svojoj jedrilici ‘FIU’.

U srijedu, 11.2. 2015. od 20h u klubu ćemo imati predstavljanje jedinstvenog projekta ‘Mala škola brodogradnje’. Kreativna radionica StolArt svoj je program za djecu koja kroz igru, druženje i niz kreativnih aktivnosti šestu godinu zaredom grade vlastite brodove u Maloj školi brodogradnje i sami ga porinu u more na lokacijama od Istre do Dubrovnika. Može li se išta bolje uklopiti u utopijski prizor davnih vremena od djece-brodograditelja koji su se našli pred izazovom učenja tradicionalnih vještina. Oni uz nadzor voditelja rukuju alatom “za odrasle” i ne grade igračku namijenjenu djeci, nego pravo plovilo!

stol_art-3

U petak, 13.2.2015. od 20h predavanje će održati Ivo Orlić koji je oplovio Svijet na svojoj jedrilici ‘FIU’. Ne propustite jedinstvenu prilika da iz prve ruke poslušate iskustva i pogledate fotografije s Fiu Sailing Adventurea.

fiu

Vidimo se… DOBRO MORE!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s