Dobro More & ANA škola jedrenja

Pozivamo vas na prezentaciju suradnje koju smo dogovorili sa školom jedrenja ANA. Na dogovor o suradnji potakla nas je želja da članovi kluba i polaznici naše škole jedrenja imaju što više mogućnosti za jedrenje pod povoljnijim uvjetima.

Ovaj tjedan neće biti predavanja škole jedrenja, no, zato vas u srijedu od 20 sati, pozivamo na prezentaciju suradnje koju smo dogovorili sa školom jedrenja ANANa dogovor o suradnji potakla nas je želja da članovi kluba i polaznici naše škole jedrenja imaju što više mogućnosti za jedrenje pod povoljnijim uvjetima. Vjerujemo da je škola jedrenja Academia Navalis Adriatica – ANA, sa svojim 26-godišnjim iskustvom, vlastitom flotom i više od 10.000 polaznika iza sebe, pravi partner koji će to i omogućiti.

Dobro More-ANADođite u srijedu i saznajte sve o tečajevima i programu po kojem se radi u ANA-i te koje smo pogodnosti i izdašne popuste na tečajeve dogovorili za članove kluba! Također, predstavit ćemo vam i plan zajedničke eko-jedriličarske akcije i jedrenja koje bismo sredinom ožujka organizirali u bazi ANA-e u Jezerima na otoku Murteru, povodom otvaranja jedriličarske sezone.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s