Zajedrite s Dobrim Morem!

Dobro More otvara sezonu jedrenja u ožujku s vikend tečajevima jedrenja. Za Uskrs, od 4-6.4.2015. možete zajedriti s nama iz Splita prema Braču, Hvaru i Visu. Ove godine idemo i na legendarnu regatu ‘GLADUŠA’ u Sali na Dugi otok s najboljim partyjem.

sail

Dobro More otvara sezonu jedrenja u ožujku s vikend tečajevima na jedrilici Bavaria 37 Cruiser ‘JANA’ s polaskom iz marine Punat na otoku Krku. Termini su 6-8.3.2015. i 20-22.3.2015. Na brod se dolazi u petak popodne/navečer, isplovljavanje u subotu ujutro, noćenje na brodu na sidru ili u jednoj od lučica na Krku, Rabu, Cresu… (ovisno o vremenskim uvjetima), jedrenje i povratak u nedjelju navečer. Cijena za članove kluba: 800 kn po osobi (za sve ostale 950 kn), a uključuje smještaj na brodu, instruktora jedrenja, boravišnu taksu i završno čišćenje. Cijena ne uključuje gorivo, vez, hranu i piće (troškovi se dijele među posadom, 300tinjak kuna po osobi).

Za Uskrs, od 4-6.4.2015. možete zajedriti s nama iz Splita prema Braču, Hvaru i Visu. Cijena za članove kluba je 950 kn po osobi (za sve ostale 1.100 kn), uključuje smještaj na brodu, instruktora jedrenja, boravišnu taksu i završno čišćenje. Cijena ne uključuje gorivo, vez, hranu i piće.

Ove godine idemo i na legendarnu regatu ‘GLADUŠA’ u Sali na Dugi otok s najboljim partyjem, i to od 10-12.4.2015. Cijena za članove kluba je 1.200 kn po osobi (za sve ostate 1.400 kn), a uključuje najam regatne jedrilice, skipera, spinaker, boravišnu taksu i završno čišćenje. Cijena ne uključuje gorivo, hranu, piće i kotizaciju.

sail1

Mjesta nemamo neograničeno, pa ko prvi… njemu jedrenje:) jk.dobromore@gmail.com

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s