Na jedrenje u Punat!

NAS (North Adriatic Sailing Association) u Puntu na otoku Krku pruža odlične mogućnosti za jedrenje, kao i brojne pogodnosti za članove. Već za samo 200 kn možete zajedriti na brzom trimaranu (jedinom u hrvatskoj!), tradicionalnoj drvenoj pasari s latinskim jedrom ili na jednoj od sportskih jedrilica.

Prijateljska nam udruga NAS (North Adriatic Sailing Association) u Puntu na otoku Krku pruža odlične mogućnosti za jedrenje, kao i brojne pogodnosti za članove. Već za samo 200 kn možete zajedriti na brzom trimaranu (jedinom u hrvatskoj!), tradicionalnoj drvenoj pasari s latinskim jedrom ili na jednoj od sportskih jedrilica.

DCIM100GOPRO

Mogućnost smještaja u kamenoj kući uz samo more i brodove, konoba puna dobrog vina, pršuta i sira, odlične jedrilice, super društvo i povoljne cijene garadncija su nezaboravnog provoda…

Posjetite NAS i zajedrite: http://www.nas.com.hr/

Jedna misao o “Na jedrenje u Punat!

  1. Ljetovali smo na otoku Krku i svjedoćčili smo prizoru sa jako puno jedrilica na moru. Taj sport je zaista fantastičan: Otok Krk je zaista predivan ima jako razbedenu obalu i kristalno čisto more. Prošle godine smo ljetovali iu privatnim apartmanu i smještaj preko stranice otok Krk http://www.otok–krk.com , bilo smo udaljeno 250 metara od mora i 400 metara od centra grada. Restorani su fantastični, liginje i salata od hobotnice je savršena. Tko voli jest ribu svakako preporučujemo da posjeti restorane na otoku krku. Ove godine opet idemo, ali mislim d aće naša destinacija Biti graad Baška, jer smo gledali po fotografijama da ima jako lijepu plažu i čitali puno ljepih i toplih preporuka.

    Sviđa mi se

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s