Premijera…

…I onda smo se, potpuno neupućeni u taj svemirski naum, pojavili mi. I dovukli jedrilicu. Tako je i ovaj napaćeni narod, koji sasvim slučajno ima i more, imao prilike vidjeti to čudo. ž

Malo je falilo da ovogodišnji zagrebački Sajam nautike završi u Guinessovoj knjizi rekorda. Osim što je ravno eksploziji supernove što se uopće održao, umalo je postao jedini sajam nautike u galaksiji bez ijedne jedine jedrilice. I onda smo se, potpuno neupućeni u taj svemirski naum, pojavili mi. I dovukli jedrilicu. Tako je i ovaj napaćeni narod, koji sasvim slučajno ima i more, imao prilike vidjeti to čudo.

Osim toga, dok su na nečijem štandu tamburaši zavijali „Dunaveeee, Dunaveee…“ (WTF?!), članice kluba su posjetiteljima demonstrirale svoje plesno umijeće. Na licima muškog dijela publike mogao se iščitati žal što tamo nema niti jednog jedinog jarbola oko kojeg bi se djevojke eventualno mogle zavrtiti… Nadamo se da će to ubuduće biti dovoljan poticaj izlagačima, a sajmu želimo dobar vjetrar i da mu se što prije vrati stari sjaj.

Kako je to sve izgledalo na i oko našeg štanda pogledajte u videu…

Piše: Tomislav Bradić, Sailosophy

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s